KastraterS*Sjöliden's Queen Diana

S*Sjöliden's Queen Diana, NFO fs 22

Född: 2005-03-10
Far: PR & EC S*Kattfarfar's Alf, NFO a
Mor: IC S*Sjöliden's Princess Bellona, NFO f 22
Mamma till kull: A B C
Uppfödare: Jennie Blomgren
Stamtavla · Fler Foton

HCM-normal: 071122
GSD IV fri

Diana är en hona med grov benstomme, medium längd på kroppen med bra höjd på benen. En väldig buskig svans som passar kroppen. Super pälskvalité. Hon har ett bra trekantigt huvud, rak profil, stark haka, bra storlek och form på öronen som sitter jättefint i trekanten.
Hon är väldigt snäll, social och pratsam katt. Hon är alltid den som kommer först till dörren när man kommer hem. Modigare katt har jag aldrig varit med om. Det är inte mycket som skrämmer henne.Älskar att få vara ute i koppel och gå långpromenader. Diana har en liten egenskap och det är att hon går runt och bär på saker, speciellt hennes gosedjur "Stampe".
   
S*Sjöliden's King Geb S*Sjöliden's King Geb, NFO n 09

Född: 2006-03-25
Far: CH Jean J. Rousseau am Baerenbach*CH, NFO n 03
Mor: EC IDP*Axzon's Gabbie, NFO g 22
Pappa till kull: ingen än
Uppfödare: Jennie Blomgren
Stamtavla · Fler Foton

HCM-normal: 070816
GSD IV fri

Geb är en lovande hane, med en bra storlek. Kraftig benstomme och bra höjd på benen. Han har ett jättefint huvud, med spikrak profil, hög panna, ok haka, jättefina sidlinjer. Öronen är bra i form och storlek och har en lovande placering. Han har en super pälskvalité och svansen passar kroppen.
Geb är lite "harig", men otroligt snäll & kelen och är väldigt nyfiken på allt möjligt! En mycket lovande kille!


Dennis Dennis, HLH d 03

Född: 2001-08-31
Far: Okänd
Mor: Fia, HLH d 03

Fler Foton

Dennis är en busig, social och snäll katt. Han är väldigt nyfiken på allt, men samtidigt så är han lite feg. Han älskar att leka med vippor och det är i stort sett en annan som tröttnar på det, medan han vill bara fortsätta att leka. Det är väldigt varmt och skönt i sängen, speciellt i mina knäväck, där ligger han och sover på nätterna.
   
Fia Fia, HLH d 03

Född: 1999-06-xx
Far: Okänd
Mor: Okänd

Fler Foton

Fia är en katt som är otroligt snäll och social. Vill kela nästan hela tiden. Med tanke på vad hon har varit med om innan hon kom till oss, så blir hon bara mer underbart go. Hon är inte lika folkskygg längre som hon var i början när vi fick henne, utan är med oss när vi har gäster. Den egenskap som sticker ut mest med Fia är att när vi sitter och tittar på TV så ska hon alltid ligga i soffan med oss.
© Grafik & Layout
Webmaster: Jennie Blomgren